ΤΟΠΙΚΑ

Νέο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στον Βόλο για το ασφαλιστικό

νέο-συλλαλητήριο-του-παμε-στον-βόλο-γι-188565

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό προγραμματίζει η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας για την ερχόμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 18.30 στην πλατεία Πανεπιστημίου.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου – Βρούτση και με την αναλογιστική μελέτη που το συνοδεύει, επιβεβαιώνει την παραπέρα μείωση των συντάξεων, η οποία στο πέρασμα του χρόνου θα μεγαλώνει, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τα οποία για τους νέους εργαζόμενους θα φτάνουν στο 70ό έτος, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών προς όφελος των επιχειρήσεων και τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης που περιορίζεται στο ελάχιστο» υποστηρίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανεργατικού Μετώπου.

Ασκείται επίσης έντονη κριτική στην ηγεσία της ΓΣΕΕ και απευθύνεται κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο. «Οργανώνουμε τον αγώνα με όλες τις μορφές, με κινητοποιήσεις, με παραστάσεις διαμαρτυρίας, με συλλαλητήρια, με στάσεις εργασίας. Έχουμε ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μας και στα νέα παιδιά που τα οδηγούν στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών και των εμπόρων της Υγείας», συμπληρώνει το ΠΑΜΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου