ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα από το Στέκι Αλληλεγγύης για Ολους

συγκέντρωση-φαρμάκων-για-τη-γάζα-από-τ-187567

Οπως είναι γνωστό, οι στρατιωτικές επιθέσεις και οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού έχουν προκαλέσει εκατοντάδες θυμάτων, ανάμεσά τους και χιλιάδες παιδιά τραυματίες.

Υπάρχει άμεση ανάγκη φαρμάκων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε γνωστό πώς ήδη το 30% των φαρμακευτικών αποθεμάτων έχει εξαντληθεί, ενώ τα υγειονομικά υλικά έχουν εξαντληθεί σε ποσοστό 50% την ώρα που ο αριθμός των θυμάτων πολλαπλασιάζεται καθώς οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού συνεχίζονται.

Το «Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους» απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε φάρμακα και καλεί τους φορείς και τους πολίτες της Μαγνησίας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να σταθούν δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και του βασανισμένου παλαιστινιακού λαού. «Είναι ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι για να σωθούν παιδικές ζωές, να μετριασθεί η τραγωδία», αναφέρεται στο κάλεσμα.

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση φαρμάκων γίνεται Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα στο Στέκι (Μαγνησίας 6 Ν. Ιωνία) ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 6972201507 και 6979206465.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου