ΤΟΠΙΚΑ

Κοσμοσυρροή από αναπληρωτές και ωρομισθίους στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την ένταξή στους πίνακες

κοσμοσυρροή-από-αναπληρωτές-και-ωρομ-186665

Κοσμοσυρροή παρατηρείται από χθες στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας από καθηγητές που καταθέτουν τις αιτήσεις τους για να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2014 – 2015.

Χθες, με την έναρξη της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων, δεκάδες ήταν οι εκπαιδευτικοί που προσήλθαν για την κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, προκειμένου να διεκδικήσουν θέσεις στη δημόσια εκπαίδευση.

Δεν έλειψαν όμως τα προβλήματα. Υπάλληλοι που παρέλαβαν την εγκύκλιο την Παρασκευή το απόγευμα και που για πρώτη φορά κλήθηκαν να την εφαρμόσουν, ζητούσαν από τους εκπαιδευτικούς που προσήλθαν με το άνοιγμα των γραφείων στον πύργο του Μουρτζούκου να… επιστρέψουν σε μερικές ώρες για να ενημερωθούν ή να πάνε μία από τις επόμενες ημέρες.

Τελικώς οι αιτήσεις έγιναν δεκτές, αν και εκδηλώθηκαν παράπονα και δυσαρέσκεια.

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2014 – 2015 αφορά σε εκπαιδευτικούς τόσο της Πρωτοβάθμιας, όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της κατάρτισης των ενιαίων πινάκων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2014 -2015 καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες, Βορειοηπειρώτες και ομογενείς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και πολίτες κρατών μελών της ΕΕ.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου