ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση με την τουριστική προβολή στην ατζέντα

συνάντηση-με-την-τουριστική-προβολή-σ-184954

Είχε ο νέος Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη

Την επίσκεψη του Αθανασίου Θεοδώρου, ο οποίος σύντομα αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Τουρισμού και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Δήμου Βόλου, δέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη χθες το πρωί, με στόχο μια πρώτη συζήτηση για τα θέματα στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Θεοδώρου ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του ζήτησε τη συμπόρευση Δήμου και Περιφερειακής Ενότητας σχετικά με την τουριστική προβολή της περιοχής αλλά και την τουριστική αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Συμφωνήθηκε να δρομολογηθεί κοινή πολιτική για τον τουρισμό μεταξύ των δύο βαθμίδων τοπικής αυτοδιοίκησης, με την κ. Κολυνδρίνη να δηλώνει ότι «την ίδια συνεργασία στη στοχοθεσία και συνέργεια ως προς τα μέσα υλοποίησης των στόχων επιθυμώ να έχω με όλους τους Δήμους της Μαγνησίας».

«Συγκατοίκηση» όλων των εμπλεκόμενων φορέων στους εκθεσιακούς χώρους προβολής του Μαγνησιώτικου τουριστικού αποθέματος ανά την υφήλιο και διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους σε τουρισμό, αναψυχή, εστίαση, καταλύματα και ψηφιακή προβολή του τουριστικού πλούτου, αποτελούν από τα πρώτα άμεσα βήματα, τα οποία οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ακολουθήσουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου