ΤΟΠΙΚΑ

6.000 ευχές φώτισαν στον ουρανό του Βόλου [photos]

6-000-ευχές-φώτισαν-στον-ουρανό-του-βόλου-photos-183982

Πολλές χιλιάδες φωτισμένα φαναράκια και μαζί με αυτά, χιλιάδες ευχές, έστειλαν στον ουρανό Βολιώτες και επισκέπτες της πόλης, απόψε, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων το βράδυ. Η βραδιά των φαναριών ήταν για μία ακόμη χρονιά… μαγική.

Στο ραντεβού που έδωσε ο Δήμος Βόλου, έδωσαν άπαντες το παρών: μικροί, μεγάλοι, ηλικιωμένοι, ντόπιοι και επισκέπτες της πόλης, που έσπευσαν στην παραλία του Βόλου, να ζήσουν από κοντά τη μαγική βραδιά των φαναριών και να στείλουν στον ουρανό το δικό τους φωτισμένο φαναράκι, μαζί με την προσωπική τους ευχή.

Ολόκληρες παρέες νέων, οικογένειες, ζευγάρια, άναψαν τα φαναράκια τους και μόλις δόθηκε το σύνθημα, στις 7 ακριβώς, από τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο ουρανός έγινε φωτεινός, πολύχρωμος και γέμισε ευχές που μένει να πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Γιώργο Βλιώρα, μέσα στα πρώτα είκοσι λεπτά από το άνοιγμα των περιπτέρων, απ’ όπου γινόταν η διάθεση, εξαντλήθηκε το σύνολο των φαναριών. Στα 6.000 ανήλθαν τα φαναράκια που προμηθεύτηκε ο Δήμος Βόλου, και τα οποία δημότες και επισκέπτες προμηθεύονταν προσφέροντας ο καθένας το χρηματικό ποσό που ήθελε στους κουμπαράδες για τη στήριξη έξι ιδρυμάτων της πόλης: Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ, «Πίστη», «Φλόγα», Κουζίνα Αλληλεγγύης και Κιβωτός του Κόσμου.

Εκατοντάδες ήταν όμως κι όσοι φρόντισαν να έρθουν στο ραντεβού με το δικό τους φαναράκι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου