ΤΟΠΙΚΑ

Πελάτης τον βρήκε νεκρό μέσα στο φωτογραφείο του!

πελάτης-τον-βρήκε-νεκρό-μέσα-στο-φωτογ-183341

Αλλοι δύο απροσδόκητοι θάνατοι χθες στο Βόλο

Ενας πελάτης ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε τον ξαφνικό θάνατο ενός φωτογράφου μέσα στο φωτογραφείο του. Στην οδό Ιάσονος με Κ. Καρτάλη, στο κατάστημα που διατηρούσε επί χρόνια, άφησε χθες αιφνίδια την τελευταία του πνοή ο φωτογράφος Γιώργος Σπινάσης σε ηλικία 61 έτους.

Τίποτε δεν μαρτυρούσε το κακό που παραμόνευε. Όπως έλεγαν γνωστοί του από τα γύρω καταστήματα, ο 61χρονος άνοιξε κανονικά το κατάστημά του και συνομίλησε στη διάρκεια της ημέρας με γνωστά πρόσωπα στη γειτονιά, μπαινοβγαίνοντας στο φωτογραφείο του. Δεν έδειχνε σε καθόλου κακή κατάσταση. Η καρδιά του, όμως, τον χτύπησε με τον πιο ύπουλο τρόπο. Ούτε να καλέσει σε βοήθεια φαίνεται ότι δεν πρόλαβε. Επεσε στο έδαφος του καταστήματός του και μόνο όταν πελάτης άνοιξε την είσοδο του φωτογραφείου αντιλήφθηκε ότι ο 61χρονος ήταν στο έδαφος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 61χρονος είχε εκπνεύσει.

Υπέκυψε μετά από δύσκολη μάχη

Στο μεταξύ άλλοι δύο άνθρωποι στο Βόλο έχασαν πρόωρα τη ζωή τους, από παθολογικά αίτια. Υπέκυψε μετά από δύσκολη μάχη με την επάρατη νόσο ένας ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στις σχολικές αίθουσες καθηγητής Μαθηματικών. Πρόκειται για τον Θωμά Μπαλαμπάνη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 64 ετών ενώ νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενός έτους από τη διάγνωση η ασθένεια του στέρησε τη ζωή. Ο μαθηματικός τα τελευταία χρόνια της επαγγελματικής του διαδρομής τα πέρασε στα έδρανα του Εσπερινού Λυκείου, ενώ μετέδωσε τις γνώσεις του σε πολλούς μαθητές του σε άλλα Λύκεια, όπως της Νέας Αγχιάλου, του Βόλου και της Αργαλαστής. Με καταγωγή από τη Ν. Ιωνία διέμενε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του στη Νέα Αγχίαλο. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τον εκπαιδευτικό κόσμο της Μαγνησίας.

«Εφυγε» σε ηλικία 57 ετών

Στη Ν. Ιωνία θλίψη έχει προκαλέσει ο πρόωρος θάνατος, σε ηλικία 57 ετών, του συνταξιούχου υπαλλήλου του ΙΚΑ Ελευθέριου Ταμπούρη. Νικιώτης από μικρή ηλικία είχε διατελέσει στο παρελθόν μέλος της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστός, κοινωνικός και άνθρωπος της παρέας και του κεφιού. Είχε βγει σε αναπηρική σύνταξη τα τελευταία πέντε χρόνια, μετά από 25 χρόνια συνολικά εργασίας του στο ΙΚΑ Βόλου και στη συνέχεια στο ΙΚΑ Ν. Ιωνίας, ενώ ήταν γιος του παλιού προέδρου του συλλόγου μαγείρων.

Αιφνίδιος θάνατος στο κατάστημά του για τον 61χρονο Γιώργο Σπινάση

Υπέκυψε στην επάρατη νόσο ο 64χρονος συνταξιούχος καθηγητής Μαθηματικών Θωμάς Μπαλαμπάνης

Πρόωρος θάνατος για τον 57χρονο Ελευθέριο Ταμπούρη από τη Ν. Ιωνία

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου