ΤΟΠΙΚΑ

Μοίρασαν παιχνίδια σε 600 παιδιά

μοίρασαν-παιχνίδια-σε-600-παιδιά-182991

Ανάρπαστα έγιναν τα παιδικά παιχνίδια που διανεμήθηκαν από την «Κουζίνα αλληλεγγύης» σε 600 παιδιά, την παραμονή των Χριστουγέννων, στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών. Η εορταστική πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, που ήταν γεμάτο από κόσμο και δεκάδες παιδιά έλαβαν με πολύ χαρά τα γιορτινά τους δώρα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με αποδέκτες τα παιδιά, που βίωσαν το χαρούμενο πρόσωπο της γιορτής. Η διανομή των εορταστικών δώρων πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή εθελοντών της ΕΠΟΜΕΑ, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων και επίσης ομάδας εθελοντών, που εντάσσονταν στο γιορτινό πνεύμα.

Οι αγιοβασίληδες και τα ξωτικά ενίσχυσαν τη γιορτινή νότα και επιπλέον χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά, μαζί με τους εμπνευστές της προσπάθειας.

Στο μεταξύ, η «Κουζίνα Αλληλεγγύης» θα στρώσει γιορτινό τραπέζι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το προαύλιο του Αγίου Νικολάου, στο οποίο θα προσφερθούν 300 περίπου μερίδες φαγητού στους διερχόμενους, στο πνεύμα των γιορτών.

«Στόχος μας είναι να ανταλλάξουμε ευχές με τον κόσμο, να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξή τους και παράλληλα να τους υπενθυμίσουμε ότι οι ανάγκες αυξάνονται διαρκώς», όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Αγγελική Ιωαννίτη, υπεύθυνη της «Κουζίνας Αλληλεγγύης».

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καθημερινές δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν την προσφορά φαγητού σε αναξιοπαθούντες, διανομή τροφίμων, αλλά και σχολικών γευμάτων σε άπορους μαθητές σχολείων της περιοχής μας.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου