ΤΟΠΙΚΑ

Αεροπορική σύνδεση της Ν. Αγχιάλου και με Στουτγκάρδη

αεροπορική-σύνδεση-της-ν-αγχιάλου-και-182491

Ο χάρτης των πτήσεων που έχουν «κλειδώσει» μέχρι τώρα από γνωστές αεροπορικές εταιρείες

Προοπτικές για την αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου δημιουργούν οι νέες αεροπορικές συνδέσεις που δρομολογούν γνωστές αεροπορικές εταιρείες.

Στην κατεύθυνση αυτή ακόμη ένα «παράθυρο» στην Ευρώπη συνιστά η ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας Condor για μία νέα αεροπορική γραμμή από Στουτγκάρδη αυτή τη φορά για τον αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου. Οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Σάββατο, αρχής γενομένης από τις 30 Μαΐου με διάρκεια έως 24 Οκτωβρίου.

Όπως είναι γνωστό η εταιρεία CONDOR πετάει τα τελευταία χρόνια από και προς Βόλο από το Μόναχο. Το δρομολόγιο εκτελείται επίσης κάθε Σάββατο, ενώ για τη φετινή σεζόν θα ξεκινήσει από τις 16 Μαΐου και θα συνεχιστεί μέχρι 24 Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα ο «χάρτης» των αεροπορικών συνδέσεων με ευρωπαϊκές πόλεις βάση των πτήσεων που έχουν εντάξει ήδη γνωστές αεροπορικές εταιρείες με προορισμό την Νέα Αγχίαλο διαμορφώνεται μέχρι στιγμής ως εξής:

Η Easy Jet έχει ήδη ανακοινώσειπτήσεις κάθε Τετάρτη από Λονδίνο- Νέα Αγχίαλο που θα ξεκινήσουν από 27 Μαΐου μέχρι 23 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σάββατο από 23 Μαΐου μέχρι 26 Σεπτεμβρίου.

Η Transavia France από Παρίσι για Νέα Αγχίαλο για φέτος δρομολογεί δύο πτήσεις εβδομαδιαίως κάθε Σάββατο. Η πρώτη θα «εγκαινιαστεί» από 11 Απριλίου και θα συνεχιστεί μέχρι 29 Σεπτεμβρίου, ενώ η δεύτερη θα ξεκινήσει από 4 Ιουλίου μέχρι 29 Αυγούστου.

Η Enter Air προγραμματίζει πτήσεις κάθε Παρασκευή από Λονδίνο για Νέα Αγχίαλο από 15 Μαΐου μέχρι 16 Οκτωβρίου, ενώ η Αustrian κάθε Σάββατο από Βιέννη για Νέα Αγχίαλο, αρχής γενομένης από 6 Ιουνίου μέχρι 19 Σεπτεμβρίου.

Τέλος η Transavia επίσης έχει δρομολογήσει πτήσεις από Αμστερνταμ για Νέα Αγχίαλο από 24 Απριλίου μέχρι 2 Οκτωβρίου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου