ΤΟΠΙΚΑ

Παραλήρημα αντεμβολιαστών κατά Ιγνατίου

παραλήρημα-αντεμβολιαστών-κατά-ιγνα-182280

Η σθεναρή στάση του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού έχει «μπει στο μάτι» μελών του αντιεμβολιαστικού κινήματος στον Βόλο από την πρώτη στιγμή.

Σε αναρτήσεις στα social media κυρίως χρήστες ομάδων που έχουν κάνει «σημαία» τους αντιεπιστημονικές απόψεις κατά του κορονοϊού και του εμβολίου συχνά συμπεριλαμβάνουν στην κριτική τους δηλώσεις του κ. Ιγνατίου. Χθες επέλεξαν έναν άλλον τρόπο για να μεμφθούν τις απόψεις του.

Τοποθέτησαν τρικάκια με ιδιόχειρες σημειώσεις, με τα ίδιο περιεχόμενο, σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στους δρόμους γύρω από το διοικητήριο της πρώην Νομαρχίας.

Σε ένα κείμενο ολίγων γραμμών, ανερμάτιστο και ασύντακτο ο Μητροπολίτης επικρίνεται ότι με τις απόψεις που εκφράζει υπέρ του εμβολιασμού προκαλεί τον διχασμό.

Τα τρικάκια δημοσιοποίησε μέσω των social media το πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και προϊστάμενος στη Νομαρχία, Γιώργος Φώτης, καθώς ένα από τα πανομοιότυπα σημειώματα βρέθηκε στο δικό του αυτοκίνητο. «Γέμισαν τα αυτοκίνητα πέριξ του τετραγώνου με ψεκασμένα χαρτάκια κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου», ήταν το σχόλιο του κ. Φώτη κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού ρωτώντας αν επιθυμεί να σχολιάσει. «Ουδέν σχόλιο» απάντησε λακωνικά ο κ. Ιγνάτιος, ακολουθώντας την πάγια τακτική του.

Αλλωστε, όταν θέλει να παρέμβει στο θέμα του εμβολιασμού, η προτροπή του γίνεται πάντα μέσω του θείου κηρύγματος.

ΒΑΣ. ΚΥΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου