ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφοριακή αγωγή στα 9ο Δημοτικό και 9ο Νηπιαγωγείο Βόλου

κυκλοφοριακή-αγωγή-στα-9ο-δημοτικό-και-9-18225

Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών του 9ου Δημοτικού και του 9ου Νηπιαγωγείου Βόλου σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλείας από την έμπειρη αξιωματικό του Τμήματος Τροχαίας Βόλου Υ/Β, Ελένη Καραμπίνη.

Η ενημέρωση περιείχε οπτικό ακουστικό υλικό (βίντεο φωτογραφίες κ.α.).Όλοι οι μαθητές αλλά κ οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και οι ερωτήσεις πέφτανε “βροχή”.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε η διευθύντρια του σχολείου κ. Μελπομένη Μίγα και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, που απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή και τον επαγγελματισμό της αξιωματικού της Τροχαίας και ευχαριστούν επίσης την διοίκηση του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

Η επόμενη ενημέρωση των μαθητών θα είναι για θέματα πυρασφάλειας και σεισμού από κλιμάκιο την Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου και η ενημέρωση γονέων κ κηδεμόνων (είσοδος ελεύθερη για όλους τους γονείς) σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο και για τον εθισμό που προκαλείται. Η ενημέρωση θα γίνει από έμπειρο αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου και ψυχολόγο στις 19 Μαΐου και ώρα 19:00 στο σχολείο (Λήμνου 21 στα παλιά).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου