ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή παιχνιδιών από την «Κουζίνα Αλληλεγγύης»

διανομή-παιχνιδιών-από-την-κουζίνα-α-181507

Δεκάδες κοινωνικές πρωτοβουλίες πραγματοποιεί η «Κουζίνα αλληλεγγύης» στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με αποδέκτες ανθρώπους κάθε ηλικίας και πολλά παιδιά. Στο πλαίσιο των γιορτών, οι εθελοντές της «Κουζίνας αλληλεγγύης» θα διανέμουν παιδικά παιχνίδια στην πλατεία Πανεπιστημίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στόχος της Αγγελικής Ιωαννίτη, η οποία είναι «ψυχή» της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, είναι να προσφέρει χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, οι οποίοι αδυνατούν να τους χαρίσουν δώρα γιορτινά, λόγω της κρίσης.

Στο μεταξύ, η διανομή φαγητού θα συνεχιστεί κανονικά Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων, αναμένεται να διανεμηθούν περισσότερες από 80 μερίδες φαγητού.

Παράλληλα θα διανεμηθούν σακούλες με τρόφιμα σε είκοσι άπορες οικογένειες της περιοχής, οι οποίες παίρνουν τρόφιμα κάθε εβδομάδα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Παράλληλα, οι αποδέκτες των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης αυξάνονται διαρκώς, καθώς προστίθενται και νέες κοινωνικές ομάδες, που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Η ακούραστη Αγγελική Ιωαννίτη και η ομάδα της «Κουζίνας αλληλεγγύης», δεν σταματούν να αφουγκράζονται τα προβλήματα του κόσμου και να συνδράμουν όσους έχουν ανάγκη στήριξης.

Το μήνυμα που απευθύνει σε όλους η Αγγελική Ιωαννίτη, συνοψίζεται στη φράση: «η κρίση είναι εδώ και συνεχίζεται. Πρέπει όλοι να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη και να μην θυμόμαστε μόνο τα Χριστούγεννα τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Οι ανάγκες του κόσμου είναι καθημερινές και αν στρέψουμε γύρω μας το βλέμμα, τονίζει η ίδια, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν πολλοί άποροι δίπλα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου