ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα με καλό καιρό

πάσχα-με-καλό-καιρό-18111

Ο Νίκος Καντερές, πρ. διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τονίζει ότι θα ανέβει η θερμοκρασία

Ιδιαίτερα καλές αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή μας, με τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας να φθάνουν στους 27 – 28 βαθμούς Κελσίου

Τα παραπάνω αναφέρει ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές, πρώην διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι από σήμερα Μ. Τετάρτη, ο καιρός παραμένει καλός, ενώ τη Μ. Παρασκευή, συννεφιές θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, οι οποίες ενδέχεται να αποτελέσουν την αφορμή για ασθενείς τοπικές βροχές στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, οι οποίες θα είναι παροδικές και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στους εκδρομείς του Πάσχα.

Παράλληλα ο κ. Καντερές τονίζει ότι ο καιρός αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω βελτίωση το Μέγα Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Οι θερμοκρασίες θα είναι πάνω από τα κανονικά γι’ αυτή την εποχή επίπεδα, όπως προαναφέρθηκε και ο καλός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, τουλάχιστον, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Η παροδική βροχόπτωση δεν μπορεί να αποκλειστεί, όπως επισημαίνει ο κ. Καντερές, ο οποίος σημειώνει παράλληλα ότι η γενική εικόνα του Πασχαλινού καιρού, είναι πολύ θετική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου