ΤΟΠΙΚΑ

Διαρροή νερού επί 4 εβδομάδες!

διαρροή-νερού-επί-4-εβδομάδες-179516

Ακόμη δεν κινητοποιήθηκαν συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ για την αποκατάσταση βλάβης στις οδούς Αεροπορίας και Λιακοπούλου

Νέο καμπανάκι στους πολίτες να περιορίσουν τη σπατάλη νερού για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας, που φέτος είναι πιο αισθητό από ποτέ στην πόλη, χτύπησε χθες με ανακοίνωσή της που δημοσιεύεται στον τοπικό Τύπο η ΔΕΥΑΜΒ.

Την ίδια ωστόσο ώρα που ζητά από τους πολίτες σύνεση στη χρήση νερού, η Επιχείρηση φαίνεται να αδυνατεί να ελέγξει τις βλάβες στο δίκτυό της. Σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Τσιάμη εδώ και τέσσερις εβδομάδες, ίσως και παραπάνω, στη συμβολή των οδών Λιακοπούλου και Αεροπορίας, υπάρχει βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ, κανείς όμως δεν έχει ενδιαφερθεί να την αντικαταστήσει. «Το νερό τρέχει και πλένει τους δρόμους έως και τρία οικοδομικά τετράγωνα μακριά από το σημείο διαρροής», περιέγραφε η κ. Τσιάμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη βλάβη, οι περίοικοι έχουν ενημερώσει τη ΔΕΥΑΜΒ ένα μήνα πριν. Για το ίδιο πρόβλημα είχε παρέμβει και η ίδια η κ. Τσιάμη στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ.

«Τίποτα δεν έχει γίνει επί ένα και πλέον μήνα» κατήγγειλε χθες η δημοτική σύμβουλος, υποστηρίζοντας ότι η υπομονή των περιοίκων δοκιμάζεται, ιδίως όταν βλέπουν το νερό να τρέχει και οι ίδιοι να μην έχουν καλή πίεση νερού στα σπίτια τους.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου