ΤΟΠΙΚΑ

Ολλανδή travel και foodie blogger προβάλει τον Βόλο και το Πήλιο

ολλανδή-travel-και-foodie-blogger-προβάλει-τον-βόλο-και-178846

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του 2020 το τμήμα τουρισμού της Αντιδημαρχίας Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Βόλου σε συνεργασία με το ΕΟΤ Κάτω Χωρών και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας υποδέχτηκε το πρώτο ταξίδι γνωριμίας με τον προορισμό.

Συγκεκριμένα η Anne de Graaf- Travel & foodie Blogger από την Ολλανδία επιλέχθηκε από το γραφείο του ΕΟΤ στην Ολλανδία, στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του Ε.Ο.Τ. για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, διοργανώνει για το 2020 την προωθητική δράση «100 εμπειρίες σε 100 ελληνικούς προορισμούς», με την οποία Ολλανδοί και Βέλγοι bloggers & Instagrammers επισκέπτονται έναν διαφορετικό προορισμό στην Ελλάδα, με στόχο να τον παρουσιάσουν εν συνεχεία μέσω μίας εξειδικευμένης και μοναδικής εμπειρίας.

Η δράση έχει σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) για την Ελλάδα με μια συνεχή δράση επικοινωνίας, όλη τη διάρκεια του έτους από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος της δράσης είναι η σύνδεση του κάθε προορισμού με μοναδικές εμπειρίες, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και η παρουσίαση της Ελλάδας ως πολύ-θεματικού προορισμού με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, ανάλογα με την ομάδα-στόχο του κάθε blogger.

Όλο το υλικό των bloggers αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.Ilovegriekenland.nl η οποία έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς.

H Oλλανδή Travel & foodie blogger Anne de Graaf με 22.000 μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα της https://annetravelfoodie.com και 18.000 ακόλουθους στο https://www.instagram.com/anne_travel_foodie/ ταξίδεψε 25- 26- 27 Φεβρουαρίου 2020 στο Βόλο και το Πήλιο προκειμένου να ζήσει την εμπειρία παρασκευής γλυκού του κουταλιού. Το blog της απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25-40 ετών, που ταξιδεύει σε προορισμούς ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και ενδιαφέρεται για την αυθεντικότητα και ιδίως τη γαστρονομία. Η blogger μέσα από την δική της εμπειρία ανακάλυψε την πηλιορείτικη κουζίνα, κατέγραψε την εμπειρία της, θα την μοιραστεί με τους αναγνώστες της και παράλληλα θα προβάλει τον προορισμό, δράσεις και περιηγήσεις. Παράλληλα παρακολούθησε δραστηριότητες, όπως, πεζοπορία ιππασία, και οινογνωσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου