ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια 67χρονου οικοδόμου

θλίψη-για-την-απώλεια-67χρονου-οικοδόμο-178737

Εδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όπως ήξερε πάντοτε να αγωνίζεται από μικρό παιδί, αλλά η μάχη ήταν άνιση και άδικη. «Έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 67ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ο οικοδόμος Σάββας Ξανθόπουλος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, χθες τα ξημερώματα, έχοντας δώσει πολύχρονο και ψυχοφθόρο αγώνα για να βελτιώσει την κατάσταση της υγείας του από τότε που ενημερώθηκε ότι προβλήθηκε από την επάρατο το 2011.

Όλο αυτό το διάστημα είχε δίπλα του την οικογένειά του που ήταν άγρυπνος συμπαραστάτης του σε όλες τις δύσκολες στιγμές, όμως η κατάσταση της υγείας του διαρκώς επιδεινωνόταν.

Ο 67χρονος ήταν οικοδόμος. Άνθρωποι που τον γνώρισαν λένε ότι ήταν βιοπαλαιστής. Εργαζόταν από μικρό παιδί σε οικοδομικές εργασίες, ενώ στην συνέχεια απέκτησε και μάντρα οικοδομικών υλικών. Ήταν έντιμος οικογενειάρχης, άνθρωπος με αρχές και ήθος.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στις 12:30 το μεσημέρι. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του απέκτησε τέσσερα παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και εννέα εγγόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου