ΤΟΠΙΚΑ

Εμπράκτως στο πλευρό αστυνομικών που μετακινούνται στον Εβρο

εμπράκτως-στο-πλευρό-αστυνομικών-που-178099

Δωρεά ιματισμού από τον βουλευτή Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρο και τον ευεργέτη Χαρ. Τσιμά

Εμπράκτως στο πλευρό αστυνομικών, που ετοιμάζονται τις επόμενες ημέρες να μεταβούν στον Εβρο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και της φύλαξης των ελληνικών συνόρων, βρέθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος και ο ευεργέτης της πόλης Χαράλαμπος Τσιμάς. Βολιώτες αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, που δεν διαθέτουν φόρμες εκστρατείας και άρβυλα λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους, δεν θα είναι… «γυμνοί» επιχειρησιακά, αναχωρώντας για τον Εβρο.

Πριν καν υποβάλλουν το αίτημα, οι κ.κ. Μπουκώρος και Τσιμάς προχώρησαν σε δωρεά ιματισμού (φόρμες εκστρατείας) σε Βολιώτες αστυνομικούς, που περιμένουν από ώρα σε ώρα την αναχώρηση της διμοιρίας τους για τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

«Λόγω της φύσης του επαγγέλματος δεν διαθέτουμε φόρμες εκστρατείας, μπουφάν και άρβυλα. Αυτόν τον ιματισμό ανέλαβαν να μας προσφέρουν με δωρεά τους ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και ο ευεργέτης της πόλης Χαράλαμπος Τσιμάς, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς», ανέφεραν σε επικοινωνία τους με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ οι πέντε αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

«Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, αγορά ιματισμού (φόρμες εκστρατείας) για τους Βολιώτες αστυνομικούς που φεύγουν τις επόμενες ημέρες για Εβρο. Κάθε αστυνομικός, στρατιωτικός και στρατιώτης, που φεύγει για αυτή τη δύσκολη αποστολή, είναι ανάγκη να νιώθει ότι είναι μαζί του ηθικά και έμπρακτα ολόκληρη η τοπική κοινωνία. Αυτά τα παιδιά μάχονται για όλους μας, είναι τα δικά μας παιδιά. Τα παιδιά του ελληνικού λαού!», ήταν το συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Μπουκώρος λίγο αφότου αγόρασε για λογαριασμό των πέντε αστυνομικών φόρμες εκστρατείας από κατάστημα της πόλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου