ΤΟΠΙΚΑ

«Να μπει τέλος στο σήριαλ με τον περιφερειακό»

να-μπει-τέλος-στο-σήριαλ-με-τον-περιφε-177820

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζήτησε από το Υπουργείο να ολοκληρώσει τη μελέτη για την παράκαμψη Αγριάς και Λεχωνίων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Να μπει τέλος στο σήριαλ με τον περιφερειακό του Βόλου ζήτησε από το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος σε συνάντηση την Παρασκευή.

Ο κ. Αγοραστός ζήτησε να υπάρξει απόφαση για την ολοκλήρωση της μελέτης για την παράκαμψη της Αγριάς και των Λεχωνίων, καθώς όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του σήμερα «κάποιοι καπηλεύονται την αδυναμία του υπουργείου να ολοκληρώσει τις μελέτες και ρίχνουν τα βάρη δεξιά και αριστερά».

Κληθείς να εξηγήσει τη στάση του υπουργείου Μεταφορών που δεν απαντά στο αίτημα ούτε θετικά ούτε αρνητικά ο κ. Αγοραστός είπε ότι υπάρχει μία υπηρεσία που έχει το έργο του περιφερειακού και είναι ο βραχίονας του υπουργείου στη Θεσσαλία.

«Εμείς ζητήσαμε να έρθει η υπηρεσία σε εμάς. Κάποιοι από τους εργαζόμενους το θέλουν όπως έγινε και με την Κάρλα και βρήκαν μία δημιουργική απασχόληση. Αυτή η Υπηρεσία ούτε δημοπρατεί ούτε εντάσσει έργα, μόνο παρακολουθεί την υλοποίησή τους. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα», επισήμανε τονίζοντας ότι πρέπει να δώσουν εικόνα για το που βρίσκονται αυτή τη στιγμή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου