ΤΟΠΙΚΑ

Νέο link για την εφαρμογή «PANICosGR»

νέο-link-για-την-εφαρμογή-panicosgr-177801

Το νέο link στο οποίο κάθε πολίτης μπορεί να κατεβάσει δωρεάν την πρώτη ελληνική εφαρμογή έκτακτης ανάγκης για κινητά, κοινοποιεί ο δημιουργός της πρωτοποριακός εφαρμογής Χρήστος Αποστόλου.

Η εφαρμογή PANICosGR αποτελεί έναν «συναγερμό» που επιτρέπει σε ένα άτομο υπό πίεση που χρειάζεται βοήθεια να στείλει γρήγορα και σιωπηλά ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ο χρήστης της εφαρμογής διαλέγει εύκολα και απλά την επαφή έκτακτης ανάγκης και μέσω του κόκκινου κουμπιού, ειδοποιεί άμεσα σε περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τα μηνύματα του κινητού για να στέλνει αυτόματα ειδοποίηση βοήθειας στην επαφή έκτακτης ανάγκης που ο χρήστης έχει επιλέξει. Οταν πατήσει παρατεταμένα το κόκκινο κουμπί τότε θα πληκτρολογηθεί αυτόματα μήνυμα ανάγκης στην επαφή μαζί με την τοποθεσία του. Αν είναι εφικτή η θέση της τότε θα προστεθεί το γεωγραφικό πλάτος, το υψόμετρο και η διεύθυνση. Ταυτόχρονα θα γίνει καταγραφή ήχου (αυτόματα και με διαφάνεια) από το κινητό για ένα λεπτό.

Την εφαρμογή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο νέο link: https://www.christosapostoloudev.eu/panicosgreece.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου