ΤΟΠΙΚΑ

Χριστούγεννα με καλό καιρό στη Μαγνησία

χριστούγεννα-με-καλό-καιρό-στη-μαγνησ-176694

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης»

Με πολύ θετικούς οιωνούς εξελίσσονται οι καιρικές συνθήκες την εβδομάδα που διανύουμε, ενώ σύμφωνα με τα υπάρχοντα μετεωρολογικά δεδομένα, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια αύριο, μέρα των Χριστουγέννων, στη Μαγνησία.

Οι προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» είναι πολύ θετικές, με τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας, να κυμαίνονται δύο βαθμούς πάνω από τα συνήθη, καθιστώντας τις καιρικές συνθήκες ιδανικές για εορταστικές αποδράσεις.

Συγκεκριμένα, σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, προβλέπεται αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο, φθάνοντας τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου μέσα στην πόλη του Βόλου. Οι ελάχιστες τιμές θα κυμανθούν, αντίστοιχα, γύρω στους 4 με 5 βαθμούς Κελσίου μέσα στην πόλη του Βόλου και 2 με 3 βαθμούς στη ύπαιθρο.

Αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων διατηρείται η ηλιοφάνεια, αλλά θα σημειώσει μικρή μείωση η θερμοκρασία, η οποία θα κυμανθεί στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες οι ελάχιστες τιμές αναμένεται να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα.

Το Σάββατο, αντίστοιχα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει και νέα πτώση, με τις μέγιστες τιμές να αγγίζουν τους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου και τις ελάχιστες τους 2 με 3 βαθμούς στη διάρκεια της νύχτας.

«Τα παραπάνω καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν έως και την ερχόμενη Κυριακή, ενώ από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα και την Τρίτη αναμένουμε σποραδικές συννεφιές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου» όπως ανέφερε ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του ΜΣ «Αλέξανδρος Τακούδης» προσθέτοντας ότι θα σημειωθεί σταδιακή αλλαγή στο σκηνικό του καιρού ενόψει Πρωτοχρονιάς, η οποία θα προσδιοριστεί, ωστόσο, με ασφάλεια, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου