ΤΟΠΙΚΑ

Ραντεβού στις τάξεις του… χρόνου

ραντεβού-στις-τάξεις-του-χρόνου-176445

Εδωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί χθες, τελευταία ημέρα των μαθημάτων για την τρέχουσα χρονιά

Τελευταία ημέρα μαθημάτων για το χρόνο που φεύγει ήταν η χθεσινή στις σχολικές μονάδες της Μαγνησίας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και ανανέωσαν το ραντεβού στις τάξεις για του… χρόνου.

Στα περισσότερα σχολεία η τελευταία ημέρα μαθημάτων συνοδεύτηκε από γιορτές και ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μαθητών. Στα δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια, οι μαθητές παρέλαβαν τις βαθμολογίες του πρώτου τριμήνου. Η επιστροφή στις σχολικές αίθουσες θα γίνει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, μετά τη γιορτή του Αη Γιάννη. Η σχολική οικογένεια έχει δύο γεμάτες εβδομάδες στη διάθεσή της για ξεκούραση πριν την επιστροφή στα σχολεία και πριν μπουν στην τελική ευθεία για τη λήξη του σχολικού έτους.

Κλειστό το φοιτητικό εστιατόριο

Προχθές, Τρίτη, το φοιτητικό εστιατόριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σέρβιρε το τελευταίο για την τρέχουσα χρονιά γεύμα στους φοιτητές, δικαιούχους της κάρτας σίτισης. Το εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεδομένου ότι οι περισσότεροι φοιτητές επιστρέφουν στα σπίτια τους και θα ανοίξει και πάλι μετά τις γιορτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου