ΤΟΠΙΚΑ

Παιχνίδια σε 200 παιδιά από την «Κουζίνα αλληλεγγύης»

παιχνίδια-σε-200-παιδιά-από-την-κουζίνα-176370

Θα διανεμηθούν σήμερα στην πλατεία Αγ. Νικολάου

Περισσότερα από 200 παιχνίδια συγκέντρωσαν οι εθελοντές της «Κουζίνας αλληλεγγύης» και θα τα μοιράσουν σε ισάριθμα παιδιά σήμερα Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται για πρώτη φορά από την «Κουζίνα αλληλεγγύης» με στόχο να δώσει χαρά στα παιδιά. «Τα δώρα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια, τα έχουμε αμπαλάρει και θα τα προσφέρουμε στα παιδιά» όπως αναφέρει η Αγγελική Ιωαννίτη, «ψυχή» της παραπάνω εθελοντικής προσπάθειας.

Τα παιχνίδια που θα μοιραστούν αύριο στα παιδιά, προέρχονται από προσφορές ευαισθητοποιημένων Βολιωτών, οι οποίοι συνδράμουν το έργο που αναπτύσσεται. Στο μεταξύ, η διανομή φαγητού θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων, αναμένεται να διανεμηθούν περισσότερες από 80 μερίδες φαγητού. Παράλληλα θα διανεμηθούν σακούλες με τρόφιμα σε είκοσι άπορες οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες παίρνουν τρόφιμα κάθε εβδομάδα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους. Οι αποδέκτες των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης αυξάνονται διαρκώς, καθώς προστίθενται και νέες κοινωνικές ομάδας, που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Η ακούραστη Αγγελική Ιωαννίτη και η ομάδα της «Κουζίνας αλληλεγγύης», δεν σταματούν να αφουγκράζονται τα προβλήματα του κόσμου και να συνδράμουν όσους έχουν ανάγκη στήριξης.

Το μήνυμα που απευθύνει σε όλους η Αγγελική Ιωαννίτη, συνοψίζεται στη φράση «η κρίση είναι εδώ και συνεχίζεται. Πρέπει όλοι να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη και να μην θυμόμαστε μόνο τα Χριστούγεννα τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Οι ανάγκες του κόσμου είναι καθημερινές και αν στρέψουμε γύρω μας το βλέμμα, τονίζει η ίδια, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν πολλοί άποροι δίπλα μας».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου