ΤΟΠΙΚΑ

Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός του δημοσιογράφου Βασίλη Μπαντίδη στον Βαλάντη Καπίτσα

σπαρακτικός-ο-αποχαιρετισμός-του-δημ-175956

Η απώλεια του Βαλάντη Καπίτσα έχει προκαλέσει συντριβή σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο της Μαγνησίας, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Ελλάδας, αλλά και των μεγάλων καναλιών που συνεργάστηκαν μαζί του.

Σπαρακτικός ήταν ο αποχαιρετισμός που επιφύλαξε για τον 47χρονο εικονολήπτη το alter ego του, ο δημοσιογράφος του Astra Βασίλης Μπαντίδης. Ο άνθρωπος που μοιράζονταν μαζί του, κάθε μέρα, χρόνια ολόκληρα, τις αγωνίες, τις χαρές και τις λύπες του ρεπορτάζ. Μαζί ξεκινούσαν κάθε πρωί από το κανάλι. Μαζί αποχωρούσαν μόλις είχαν τελειώσει το μοντάζ, το σπικάζ και τις ζωντανές συνδέσεις. Όταν δε το ρεπορτάζ ήταν αποκλειστικό το χαίρονταν διπλά.

Ο Βασίλης τον «αποχαιρέτησε» με μία φωτογραφία που είχαν βγάλει μαζί μετά από ένα ακόμη ρεπορτάζ. ««Ακόμη μαζί ρε Βαλάντη, θα τραβάμε ρεπορτάζ. Αδερφέ μου σε περιμένω να πάμε για το αποκλειστικό. Να κάνουμε ζωντανή σύνδεση. Είσαι εδώ και ας έφυγες. Καλό σου ταξίδι. Θα είσαι για πάντα δίπλα μου. Μαζί στο ρεπορτάζ», έγραψε και από κάτω εκατοντάδες χρήστες «καταθέτουν» το δικό τους «αντίο», συγκλονισμένοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου