ΤΟΠΙΚΑ

«Ανοιξαν» εννέα θέσεις εργασίας στο Αχιλλοπούλειο

ανοιξαν-εννέα-θέσεις-εργασίας-στο-α-175396

Από σήμερα μέχρι 16 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη μαγείρων και βοηθών, τραπεζοκόμων και λαντζέρηδων

Συνολικά εννέα θέσεις για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού σε διάφορες ειδικότητες «κλείδωσαν» στο Νοσοκομείο Βόλου στην προκήρυξη που δημοσίευσε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και αφορά στις ειδικότητες ΔΕ Μαγείρων (2 θέσεις), ΥΕ Τραπεζοκόμοι (3 θέσεις), ΥΕ Λαντζέρηδες (3 θέσεις) και ΥΕ Βοηθοί Μάγειρες (3 θέσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου μέχρι και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση απασχόλησης στο Νοσοκομείο Βόλου διάρκειας 12 μηνών.

Η τελική κατάταξη θα γίνει με βάση τη μοριοδότησή τους και τη σειρά προτίμησης φορέα σε λίστα, ανά κλάδο και ειδικότητα.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη Γραμματεία του Νοσοκομείου (Πολυμέρη 134, T.K. 38222).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση www.ghv.gr

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr ), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου