ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αντιδήμαρχοι στον δήμο Ρήγα Φεραίου οι Χρ. Παπαρούνας και Γιάννης Παπαϊωάννου

αντιδήμαρχοι-στον-δήμο-ρήγα-φεραίου-ο-175328

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ που έγραφε στις 23 Ιανουαρίου, ότι ο μήνας Φεβρουάριος θα είναι μήνας αλλαγών σε θέσεις ευθύνης στον δήμο Ρήγα Φεραίου.

Νέοι αντιδήμαρχοι στον δήμο Ρήγα Φεραίου αναλαμβάνουν οι Χρήστος Παπαρούνας (Οικονομικών), ο Γιάννης Παπαϊωάννου (Καθαριότητας) και ο Γιάννης Μπατζιάκας (Τεχνικών Υπηρεσιών).

Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας παραμένει ο Δημήτρης Παλληκάρης, ενώ κενή παραμένει η αντιδημαρχία Πολιτισμού. Τις αρμοδιότητες προς ώρας κρατάει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Από θέσεις ευθύνης αποχωρούν οι κ.κ. Ευάγγγελος Γιαννακός και Χρήστος Μακεδόνας.

Στο ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ την Κυριακή 23 Ιανουαρίου υπογραμμίζονταν τα εξής:

«Μήνας αλλαγών σε θέσεις ευθύνης φαίνεται πως θα είναι ο Φεβρουάριος στον δήμο Ρήγα Φεραίου, με τις πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ να λένε ότι τις επόμενες μέρες η δημοτική αρχή θα λάβει τις αποφάσεις για τα νέα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν πόστα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για την ώρα ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αν και σε ποιο εύρος θα είναι αυτές οι αλλαγές, θεωρείται ωστόσο σχεδόν βέβαιο ότι θα επιχειρήσει να ανακατέψει την «τράπουλα», προβαίνοντας σε αλλαγές σε ορισμένες αντιδημαρχίες.

Αυτό που επίσης έχει μεγάλη σημασία είναι αν θα αξιοποιηθεί το επόμενο διάστημα η αντιδημαρχία Πολιτισμού. Μετά την παραίτηση του Νίκου Πρίντζου η συγκεκριμένη θέση αντιδημάρχου παραμένει κενή. Τις αρμοδιότητες του συγκεκριμένου τομέα έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο κ. Νασίκας, ενδεχομένως όμως αυτό να αλλάξει από τον Φεβρουάριο, αν η δημοτική αρχή αποφασίσει να μοιράσει ρόλους σε επιπλέον πρόσωπα.

Στην παρούσα περίοδο αντιδήμαρχοι στον δήμο Ρήγα Φεραίου είναι ο Γιάννης Μπατζιάκας τεχνικών υπηρεσιών, ο Χρήστος Μακεδόνας στην καθαριότητα, ο Βαγγέλης Γιαννακός στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες και ο Δημήτρης Παλληκάρης υπεύθυνος στην πολιτική προστασία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον επικείμενο «ανασχηματισμό» συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν σε θέσεις ευθύνης ο Γιάννης Παπαϊωάννου που εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος χρόνια στη δημοτική ενότητα Στεφανοβικείου και ο Χρήστος Παπαρούνας που εκλέγεται στη δημοτική ενότητα Αγίου Γεωργίου.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου