ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία με θέμα «Από τη Δωρεά Οργάνων στη Μεταμόσχευση»

ομιλία-με-θέμα-από-τη-δωρεά-οργάνων-στ-175111

Εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Από τη Δωρεά Οργάνων στη Μεταμόσχευση» διοργανώνουν το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ζακυνθινός Επαμεινώνδας, πρόεδρος Τοπικής Συντονιστικής Ομάδας Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν. Λάρισας, Διευθυντής της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο κ. Ζυγούλης Πάρις, Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος (MD, Phd), Επιμελητής Α’ ΚΕΘ Π.Γ.Ν. Λάρισας, Τοπικός Συντονιστής Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν. Λάρισας και η κ. Στραβέλα Σουλτάνα, Νοσηλεύτρια ΤΕ, MSc, Τοπική Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 και ώρα 6 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, Επτά Πλατανίων 16, Συγκρότημα Μουρτζούκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου