ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δονάτος Διαμάντης στην Κεντρική Διοίκηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ο-δονάτος-διαμάντης-στην-κεντρική-διο-173809

Στην Κεντρική Διοίκηση της ΔΑ-ΝΔΦΚ θα είναι πλέον, ο απερχόμενος Υπεύθυνος Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου, Δονάτος Διαμάντης.

Τα νέα του καθήκοντα πλέον ως μέλος της κεντρικής διοίκησης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι η θέση του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Επαρχιακών Οργανώσεων μετά και την ομόφωνη έγκριση της νέας σύνθεσης από το Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου, μέλος προερχόμενο από την οργάνωση μας, θα συμμετέχει καταλαμβάνοντας θεσμικό ρόλο στην κεντρική διοίκηση εκπροσωπώντας ενεργά τόσο εμάς όσο και όλες τις περιφερειακές οργανώσεις στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα στέλεχος από τα σπλάχνα της οργάνωσης μας το οποίο ξεκίνησε την ενασχόληση του με την εκπροσώπηση των φοιτητών, από το 1ο κιόλας έτος στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Βόλου. Πάντα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των φοιτητών και πετυχαίνοντας μεγάλες εκλογικές νίκες και αυτοδυναμίες εν μέσω αντίξοων συνθηκών. Τα μέλη μας τον τίμησαν αναδεικνύοντας τον στο ανώτατο αξίωμα ως Υπεύθυνος Πόλης της οργάνωσης, στο τιμόνι της οποίας κατάφερε να επιτύχει την ολική ανασυγκρότηση της οργάνωσης πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου σε επίπεδο πόλης έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια!

Θερμά συγχαρητήρια!

Σιδεροκέφαλος και καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου