ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Νταόπουλος νικητής των εκλογών για τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

ο-δήμος-νταόπουλος-νικητής-των-εκλογώ-17304

Για μία ακόμη θητεία στο τιμόνι της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ο Δήμος Νταόπουλος. Οι νεοδημοκράτες της Μαγνησίας ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, επανεκλέγοντάς τον στην προεδρία της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος στη Μαγνησίας.

O Δήμος Νταόπουλος αναδείχτηκε νικητής της εσωκομματικής διαδικασίας στη Μαγνησία αφού επικράτησε του Νίκου Αθανασάκη με μία διαφορά 109 ψηφοδελτίων.

Ειδικότερα, ο Δήμος Νταόπουλος έλαβε συνολικά 1.201 ψηφοδέλτια ενώ ο κ. Νίκος Αθανασάκης 1.092 ψηφοδέλτια.

Η συμμετοχή στη διαδικασία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης στη Μαγνησία. Συνολικά ψήφισαν σε όλο το Νομό Μαγνησίας 2.400 μέλη του κόμματος που ήταν ταμειακώς εντάξει.

Ο μεγαλύτερος όγκος των ψηφοφόρων προσήλθε στον Βόλο. Συγκεκριμένα στα τρία εκλογικά τμήματα που λειτούργησαν στο ΕΚΒ, ψήφισαν συνολικά 1.416 άτομα.

H υπεροχή του επανεκλεγέντα προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησία, συνίσταται στο γεγονός ότι πήρε σαφές προβάδισμα στον Βόλο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη «δεξαμενή» των εσωκομματικών μελών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σε μεγάλους Δήμους όπως ο Αλμυρός, το Νότιο Πήλιο

Ο Δήμος Νταόπουλος κατάφερε να πάρει καθαρό προβάδισμα στον Βόλο, αφήνοντας πίσω τον «εσωκομματικό του αντίπαλο» Νίκο Αθανασάκη 100 ψηφοδέλτια. Έλαβε συνολικά 729 ψηφοδέλτια έναντι 629 ψηφοδελτίων που πήρε ο Νίκος Αθανασάκης.

Ο κ. Νταόπουλος προηγήθηκε επίσης στον Αλμυρό, στο Νότιο Πήλιο και την Αλόννησο. Ο κ. Νίκος Αθανασάκης αντίστοιχα ήταν μπροστά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου και τη Σκιάθο, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου