ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχής προσφορά του Κέντρου Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ

συνεχής-προσφορά-του-κέντρου-διασύνδ-172843

Οι επαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με μονάδες των ΟΤΑ, συνεχίζουν, και το νέο έτος, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να συνεργάζονται ενεργά και σε μηνιαία βάση με τις εξής υπηρεσίες:

  • Κέντρο Κοινότητας Ζαγοράς –Μουρεσίου
  • ΤΟ.Μ.Υ. Νέας Αγχιάλου
  • Κ.Α.Π.Η. Γλαφυρών

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης, έχοντας ως στόχο την πρόωρη διάγνωση, πραγματοποιεί Τεστ Μνήμης και Νευρολογική εκτίμηση στους χώρους που διαθέτει η κάθε συνεργαζόμενη δομή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στις δομές της περιοχής τους, και στην συνέχεια θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για το κοντινότερο ραντεβού. Η διαδικασία της διάγνωσης παρέχει την λήψη κοινωνικού ιστορικού, την διενέργεια εξειδικευμένων τεστ γνωστικών λειτουργιών, την νευρολογική εκτίμηση, την συνταγογράφηση και στη συνέχεια, ανάλογα με την ανάγκες του ωφελούμενου, παρέχεται ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική.

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της ΕΕΝΑΣΔ Βόλου με μονάδες των ΟΤΑ, παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου