ΤΟΠΙΚΑ

Αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

αναβάλλεται-η-σημερινή-εκδήλωση-της-ε-172029

Αναβάλλεται η σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, στο ξενοδοχείο Ξενία, στο Βόλο, λόγω των έκτακτων μέτρων για προστασία του πληθυσμού από πιθανή εξάπλωση του κορονοϊού.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης της Ενωσης «Πρόθεση της Ένωσης ήταν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Η ανακοίνωση των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την εξάπλωση της νόσου, μας υποχρεώνει να υπακούσουμε και να αναβάλλουμε την εκδήλωση μας.

Ούτως ή άλλως αυτή τη στιγμή μέριμνα μας είναι να αγωνιστούμε προκειμένου να βρούμε λύση στην αύξηση του προβλήματος, που δημιουργήθηκε με την απαγόρευση των συνεδρίων και σχολικών εκδρομών.

Η Ένωση Ξενοδόχων με χθεσινές διαβουλεύσεις έχει ζητήσει τα μέτρα να ισχύσουν για όλη την επικράτεια και συγκεκριμένα αναστολή της πληρωμής του ΦΠΑ, των εργοδοτικών εισφορών, των ρυθμίσεων στη ΣΔΟΕ και στα ασφαλιστικά ταμεία, των δόσεων στις τράπεζες και να βρεθεί μια λύση για το θέμα των εργαζομένων.

Θα είμαστε σύντομα κοντά σας με νέα ανακοίνωση. Ως προς το μέτρο αντιμετώπισης όμως προτείνουμε και πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι θα πρέπει να κρατήσουμε μια σταθερή τιμολογιακή πολιτική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου