ΤΟΠΙΚΑ

Μέτρα για την υγεία ζητά η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας

μέτρα-για-την-υγεία-ζητά-η-λαϊκή-ενότητ-171719

Δωρεάν PCR τεστ σε όλες και όλους, διανομή μασκών FFP2/KN95, επαρκής χρόνο καραντίνας και πληρωμένη άδεια για την περίοδο της νοσηλείας/ανάρρωσης/αναμονής αποτελεσμάτων, μέτρα προστασίας στα σχολεία και στους χώρους εργασίας, είναι ορισμένα από τα αιτήματα που θέτει σε πρώτο πλάνο η «Λαϊκή Ενότητα» Μαγνησίας.

Η πολιτική συλλογικότητα στον απόηχο της προχθεσινής κινητοποίησης με αφορμή την πανελλήνια ημέρα δράσης για την υγεία, στην οποία συμμετείχε, έξω από το Νοσοκομείο Βόλου καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα που να ενισχύουν το ΕΣΥ, προβαίνοντας σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία.

Επίσης θέτει και άλλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως οι ανατιμήσεις και καλεί την Κυβέρνηση να λάβει μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια και την στεγαστική επισφάλεια κ.α.

Τέλος, καλεί τους πολίτες να συγκροτήσουν ένα «μεγάλο, παλλαϊκό αγωνιστικό μέτωπο που θα διεκδικήσει αλλά και θα επιβάλλει μια σειρά από αναγκαία αιτήματα προστασίας και επιβίωσης των εργαζομένων-ανέργων και της νεολαίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου