ΤΟΠΙΚΑ

Σε επιφυλακή… για θερινούς διαρρήκτες ~ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

σε-επιφυλακή-για-θερινούς-διαρρήκτε-170735

Σε αντίθεση με παλιότερα οι Βολιώτες λαμβάνουν τα μέτρα τους πριν φύγουν για διακοπές

Συναγερμός, κλειδαριές ασφαλείας, πύρους αλλά και θωρακισμένα κουφώματα είναι μερικά από τα μέτρα που λαμβάνουν φέτος πολλοί Βολιώτες πριν εγκαταλείψουν το σπίτι τους για τις διακοπές τους, προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από… «θερινούς διαρρήκτες».

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Όπως αναφέρουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επαγγελματίες σε συστήματα ασφάλειας, παρατηρείται τους τελευταίους μήνες μεγάλο ενδιαφέρον στο θέμα της θωράκισης του σπιτιού. Από την άλλη βέβαια αρκετοί ενδιαφερόμενοι «κολλάνε» στο θέμα των χρημάτων ή ζητούν διευκολύνσεις στον τρόπο πληρωμής τους.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει συγκριτικά με το παρελθόν, όπως εξηγούν χαρακτηριστικά επαγγελματίες, οι πελάτες ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την ασφάλειά τους και τη σωματική τους ακεραιότητα και όχι για την προφύλαξη χρημάτων ή κοσμημάτων, τα οποία λόγω κρίσης έχουν περιοριστεί.

«Ο κόσμος φοβάται πλέον πάρα πολύ και περισσότερο όταν βρίσκεται μέσα στο σπίτι» τονίζει ιδιοκτήτης καταστήματος με συστήματα ασφάλειας, διευκρινίζοντας ότι πολλά άτομα που παλιότερα δεν είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν συστήματα ασφαλείας τώρα πλέον το κάνουν για να προφυλάξουν τις οικογένειές τους.

Λαμβάνουν τα μέτρα όσοι την έχουν πατήσει!

Αύξηση στην πελατεία του παρατηρεί τους τελευταίους μήνες και ο ιδιοκτήτης καταστήματος με συστήματα ασφάλειας κ. Γιάννης Βουσβούρας, επισημαίνοντας ότι σπεύδουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους όσοι έχουν πέσει θύματα διάρρηξης στο παρελθόν. «Πολλά περιστατικά διάρρηξης δεν γίνονται γνωστά και πραγματικά είναι αρκετά στη πόλη μας. Από την εμπειρία μας παρατηρούμε ότι όποιος την έχει πατήσει μια φορά μετά λαμβάνει τα μέτρα του» σημειώνει ο κ. Βουσβούρας, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουν να ασφαλιστούν αλλά «κολλάνε» στο θέμα των χρημάτων.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, ο κόσμος πλέον είναι πιο υποψιασμένος και προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του και την περιουσία του.

Όσον αφορά τις τιμές στους συναγερμούς, η τιμή ξεκινάει από τα 100 ευρώ και ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη ανεβαίνει. Βέβαια σήμερα τα καταστήματα με συστήματα ασφάλειας διαθέτουν κατάλληλους συνδυασμούς σε εξοπλισμό (παγίδες, ανιχνευτές κίνησης, σειρήνες κ.α.), παρέχοντας αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου