ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Αρη Σαββάκη στον Τρ. Πλαστάρα

απάντηση-αρη-σαββάκη-στον-τρ-πλαστάρα-169294

Από τον Β’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Βόλου, κ. Αρη Σαββάκη έγινε η ακόλουθη δήλωση σε απάντηση των δηλώσεων του επικεφαλής της παράταξης «Μαγνησία 2025»Τρύφωνα Πλαστάρα:

«Στον κόσμο του πολιτευτή παλιάς κοπής, Τρύφωνα Πλαστάρα, η ρήση σύμφωνα με την οποία “αν η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα” φαίνεται ότι είναι κυρίαρχη, γι αυτό και κακοποιεί την αλήθεια.

Ο κ. Πλαστάρας ξεχνά, ή θέλει να ξεχνά, ότι και στις προηγούμενες διαδικασίες, οπότε αναδείχθηκε αντιπρόεδρος η κ. Πλωμαρίτη, πάλι είχαμε εκλογές (και όχι διορισμό ως διατείνεται πως έπρεπε) και πως τον είχα στηρίξει στη διαδικασία αυτή.

Ουδέποτε συμφώνησα μαζί του ότι δεν θα είμαι υποψήφιος και ασφαλώς δεν θα ζητούσα την έγκριση ή την αποδοχή του ως αρχηγού – επικεφαλής γιατί την επομένη των εκλογών έπαυσε θεσμικά να είναι τέτοιος

Οσο για τους αυτοεπαίνους και τους διθυράμβους για την ομάδα των εννέα που τον ψήφισε, ας κάνει τον κόπο να αναζητήσει ονόματα και διευθύνσεις. Θα εκπλαγεί. Και ίσως αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις του που τον κάνουν να εμφανίζεται τόσο χαρωπός. Δεινή ήττα υπέστη, μεγαλύτερη κι από αυτή των βουλευτικών εκλογών, όπου δεν εκτιμήθηκαν αναλόγως τα προσόντά του.

Σε κάθε περίπτωση όλοι θα κριθούμε από τους συναδέλφους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες και είναι περιττόν να διεκδικούμε, δι εαυτούς, ρόλους, που δεν μας ανέθεσε κανείς και απλώς πηγάζουν από μια ναρκισσιστική διάθεση και μια μεγαλομανία ουδόλως ανταποκρινόμενη στη δόλια την πραγματικότητα. Αυτά…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου