ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη στην Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Λάρισας

θλίψη-στην-ισραηλιτική-κοινότητα-βόλ-168261

Θλίψη προκάλεσε το άγγελμα του θανάτου του πρώην προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας Μώρις Μαγρίζο, με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό σημείωμα.

Οπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Μαρσέλ Σολομών: «Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον αδόκητο θάνατο του Μώρις και να προσπαθήσω να σκιαγραφήσω την προσωπικότητά του.

Με τον Μώρις, γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια και έκτοτε συνεργαστήκαμε άψογα, τόσο με την ιδιότητά μας ως πρόεδρων της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας και της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου, όσο και ως μέλη του ΔΣ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Όχι μόνο συνυπάρξαμε, αλλά είχαμε ιδιαίτερη συνεργασία, εκφράζοντας τις περισσότερες φορές, ταυτόσημες απόψεις.

Στο πέρασμα των χρόνων, αναπτύχθηκε μεταξύ μας εκτίμηση, φιλία και αγάπη, και κάθε φορά διέκρινα όλα τα προσόντα που τον χαρακτήριζαν.

ΑΡΙΣΤΟΣ οικογενειάρχης και πατέρας, ΑΡΙΣΤΟΣ στην προσφορά, όχι μόνο στον εβραϊσμό αλλά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες, ΑΡΙΣΤΟΣ επαγγελματίας, ΑΡΙΣΤΟΣ στην κοινωνική του παρουσία και δράση.

Η εμβληματική του προσωπικότητα θα λείψει από την οικογένειά του αλλά κι από όλους όσοι των γνώρισαν.

Η ανάμνησή του, όμως, θα είναι για πάντα χαραγμένη στις καρδιές μας. Αντίο, αγαπημένε μου φίλε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου