ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος στον Βόλο για τον χαμό 28χρονου σε τροχαίο στην Αθήνα

θρήνος-στον-βόλο-για-τον-χαμό-28χρονου-σ-168092

Το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολόνα

Τραγικό θάνατο βρήκε 28χρονος σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη το βράδυ. Πρόκειται για τον Νικόλαο Αλέξανδρο Ξένο, του οποίου η οικογένεια διαμένει στον Βόλο. Το νήμα της ζωής του κόπηκε εντελώς αιφνίδια και πρόωρα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, η οποία υπέστη σοκ.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς έχασε το έλεγχο του δικύκλου ενώ είχε βγει βόλτα με τους φίλους του για διασκέδαση στην πρωτεύουσα.

Ητανγύρω στις 00:30 όταν το μηχανάκι του εξετράπη από την πορεία του και καρφώθηκε σε κολόνα στην οδό Πατησίων. Ο άτυχος νέος που είχε όλη τη ζωή μπροστά του και έκανε όνειρα, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η Τροχαία άρχισε προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Η οικογένειά του ενημερώθηκε σοκαρισμένη για τον τραγικό χαμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε εμπλοκή δεύτερου οδηγού στο θανατηφόρο.

Ο άτυχος άνδρας σπούδαζε ηλεκτρολόγος μηχανικών υπολογιστών και παράλληλα εργαζόταν στην εστίαση.

Ηταν ένας πολύ καλός και άξιος νέος που έκανε όνειρα για τη ζωή και είχε όλο το μέλλον μπροστά του. Κανένας από τους οικείους δεν μπορεί να πιστέψει τον απροσδόκητο χαμό.

Ο 28χρονος καταγόταν από την Αθήνα και η οικογένειά του είχε μετεγκατασταθεί στον Βόλο εδώ και περίπου 15 χρόνια για λόγους εργασίας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή στις 12:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου