ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Βελεστίνο

συναγερμός-για-ύποπτο-κρούσμα-κορονο-168029

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο Νοσοκομείο Βόλου μετά από ενημέρωση από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου ότι άνδρας που εξετάστηκε φέρει πιθανά συμπτώματα κορονοϊού.

Αμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται για την παραλαβή ύποπτου κρούσματος κορονοϊού και την προετοιμασία μονάδας του ΕΚΑΒ που θα μετέβη στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ηλικίας 72 χρόνων πήγε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Μετά από εξέταση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι παρουσιάζει δύσπνοια και έχει ενδείξεις πνευμονίας, ενώ όπως ό ίδιος δήλωσε, έχει κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.

Παράλληλα, η μονάδα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να φορούν τις ειδικές στολές προετοιμάζονταν ήδη στο Νοσοκομείο Βόλου για να μεταβεί στο Βελεστίνο και να παραλάβει τον 72χρονο. Η παραλαβή του θα γίνει σύμφωνα με όσα προβλέπονται για την υποδοχή και αντιμετώπιση ύποπτου κρούσματος κορονοϊού, ενώ στο Νοσοκομείο θα ληφθεί επίχρισμα προκειμένου να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου