ΤΟΠΙΚΑ

Κραυγή αγωνίας για τον επικίνδυνο Κόμβο Φυτόκου

κραυγή-αγωνίας-για-τον-επικίνδυνο-κόμ-16744

Από την Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μαρία Σακελλαρίου – Μακραντωνάκη

Κραυγή αγωνίας από την Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μαρία Σακελλαρίου – Μακραντωνάκη για την επικινδυνότητα του Κόμβου Φυτόκου στον Περιφερειακό, απ’ όπου διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες φοιτητές. Προχθές το μεσημέρι στο συγκεκριμένο κόμβο σημειώθηκε καραμπόλα έξι Ι.Χ. αυτοκινήτων και ενός λεωφορείου της γραμμής Νο 2, στο οποίο επέβαιναν φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής.

«Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες ενός τροχαίου ατυχήματος στον κόμβο της περιφερειακής οδού στο Φυτόκο.

Από το συγκεκριμένο Κόμβο διέρχονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας πολλά οχήματα Ι.Χ. καθώς και λεωφορεία τα οποία μεταφέρουν μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους προς τα σχολεία και τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που βρίσκονται στον παρακείμενο χώρο του κόμβου Φυτόκου καθώς και κατοίκους της περιοχής.

Οι φωτεινοί σηματοδότες οι οποίοι επιτρέπουν την είσοδο από την οδό Φυτόκου στην περιφερειακή οδό, ανάβουν ταυτόχρονα προς την κατεύθυνση για Λάρισα καθώς και προς την κατεύθυνση για Νέα Δημητριάδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι τα συχνά τροχαία ατυχήματα.

Οι υπηρεσίες θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να γίνει σωστή ρύθμιση της κυκλοφορίας, πριν θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές και ιδιαίτερα παιδιών», αναφέρει σε επιστολή της προς το Διευθυντή του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, Χρήστο Μπουκώρο, η Κοσμήτορας της Σχολής, κ. Σακελλαρίου – Μακραντωνάκη.

Σχετικά άρθρα:

Σύγκρουση επτά οχημάτων στον περιφερειακό Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου