ΤΟΠΙΚΑ

Μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά η επικοινωνία με τους λογιστές

μόνο-ηλεκτρονικά-ή-τηλεφωνικά-η-επικο-166705

Στο πλαίσιο της πρόληψης για την καταπολέμηση του κορονοϊού, κατόπιν των σχετικών ανακοινώσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Υπουργείου Υγείας και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και με γνώμονα πρωτίστως την υγεία του κοινωνικού συνόλου και των ευπαθών ομάδων, η Διοίκηση του συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Μαγνησίας αποφάσισε ότι:

-Από 13 έως 29 Μαρτίου 2020 η επικοινωνία με το γραφείο των λογιστών θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία των πελατών. Η επικοινωνία μπορεί να γίνεται με κάθε πρόσφορο μέσο (τηλέφωνο, κινητό, mail, viber, messenger, skype, κλπ), αφού και οι περισσότερες εργασίες και αιτήσεις γίνονται μέσω διαδικτύου.

-Θα γίνεται παραλαβή στην είσοδο τιμολογίων ή άλλων εγγράφων χωρίς όμως περαιτέρω συζήτηση επί αυτών ή άλλων θεμάτων. Αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

-Στο χρονικό αυτό διάστημα οι λογιστές θα μεταβαίνουν στις Δημόσιες Υπηρεσίες μόνο για εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις, σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους.

-Λόγω των τελευταίων μέτρων (κλειστά σχολεία κλπ) θα υπάρχει ευέλικτο και ασταθές ωράριο και καλό θα ήταν πριν από κάθε επίσκεψη στο γραφείο να υπάρχει επικοινωνία.

Επιπλέον από τον Σύλλογο επισημαίνεται πως εάν κάποιος έχει σημάδια ίωσης θα πρέπει να ξεκουράζεται και να επικοινωνεί με τους λογιστές τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για να βρουν τη λύση στο φορολογικό του πρόβλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου