ΤΟΠΙΚΑ

Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου

αναδιαμορφώνεται-το-ωράριο-λειτουργ-165984

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία και τη διασφάλιση της υγείας όσων επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο, ανακοινώνει ότι αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου, μέχρι τη λήξη των μέτρων, που έχουν ληφθεί για την προστασία των πολιτών και την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (covid 19).

Στο πλαίσιο αυτό, το Εργατικό Κέντρο, από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για το εν λόγω διάστημα, θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως 2 μ.μ., ενώ τα απογεύματα θα παραμένει κλειστό.

Τα Σωματεία-μέλη του και οι πολίτες, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν, τις παραπάνω ώρες, με τη Γραμματεία του Κέντρου (τηλ.: 24210-24735), για την εξ αποστάσεως γνωστοποίηση των θεμάτων τους ή για τη λήψη πληροφοριών.

Επίσης, η Διοίκηση του Κέντρου απευθύνει έκκληση να επιδειχθεί από όλους η δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία, σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

«Η σοβαρότητα της κατάστασης επιβάλλει την αλλαγή των συνηθειών μας, τόσο για την ατομική προστασία του καθενός μας, όσο και κυρίως για τη συλλογική προστασία των εργαζόμενων, των πολιτών και των οικογενειών τους», επισημαίνεται από τη Διοίκηση του Κέντρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου