ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γυναίκα πέθανε στο πλοίο κατά τη μεταφορά της στον Βόλο

γυναίκα-πέθανε-στο-πλοίο-κατά-τη-μεταφ-165346

Μία ηλικιωμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο πλοίο κατά τη μεταφορά της χθες το απόγευμα από την Αλόννησο στον Βόλο, προκειμένου να εισαχθεί στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενημερώθηκε χθες στις 5 το απόγευμα από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «Εξπρές Σκιάθος» το οποίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Β. Σποράδες προς το λιμάνι Βόλου, ότι επιβάτης του πλοίου ημεδαπή, ηλικίας 81 ετών, κάτοικος Αλοννήσου, η οποία ταξίδευε προκειμένου να εισαχθεί στον Νοσοκομείο Βόλου παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας της και αιτήθηκε η παρουσία ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ κατά τον κατάπλου του πλοίου στο Λιμάνι του Βόλου για την άμεση διακομιδή της. Κατά τη διάρκεια του πλου παρασχέθηκε στην 81χρονη οξυγόνο, καθώς και πρώτες βοήθειες με την μέθοδο ΚΑΡΠΑ.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Βόλου, άμεσα ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. παρέλαβε και μετέφερε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε, δυστυχώς, ότι η 81χρονη είχε ήδη εκπνεύσει.

Όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου, σύμφωνα με ιατρικό πιστοποιητικό θανάτου που εξέδωσε ιδιώτης ιατρός Μαγνησίας, ο θάνατός της οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, στεφανιαία νόσο και σακχαρώδη διαβήτη.

Από το Λιμεναρχείο Βόλου διενεργείται προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου