ΤΟΠΙΚΑ

Διαγωνισμός για πρόσληψη ιατρού εργασίας στον ΟΛΒ

διαγωνισμός-για-πρόσληψη-ιατρού-εργα-164164

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσίας ιατρού εργασίας για το προσωπικό του.

Ο χρόνος διάρκειας της σύμβασης είναι 3 έτη από την 1η Μαρτίου 2022 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2025, ενώ η εγκεκριμένη δαπάνη είναι 14.400 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους έως τις 10:00’ της 18ης Φεβρουαρίου. Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με βάση τη συμφερότερη προσφορά.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:

-Πτυχίο ή Δίπλωμα ιατρικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής (Πιστοποιημένο από τον Δημόσιο Φορέα Αναγνώρισης της ημεδαπής).

– Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

-Βεβαίωση μέλους στον οικείο ιατρικό σύλλογο.

– Άδεια τίτλου ειδικότητας όπως πιστοποιείται στον οικείο ιατρικό σύλλογο.

-Βεβαίωση άσκησης ειδικότητας Ιατρού Εργασίας (μόνον γι αυτούς που κατέχουν την ειδικότητα αυτή) εκδιδόμενη από τον ιατρικό σύλλογο. Σε περίπτωση μη κατοχής της παραπάνω άδειας, δήλωση περί εγγραφής στον οριστικό ειδικό κατάλογο ιατρών του άρθρου 19 παρ. 2 του ν. 3850/2018, έτσι όπως κυρώθηκε ο ειδικός κατάλογος στο ΦΕΚ 3509/2018/τ. Β ́.

-Πιστοποιητικό του Ιατρικού συλλόγου ότι ο υποψήφιος δεν έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά.

-Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για την άσκηση καθηκόντων ιατρού εργασίας και να αναφέρεται ο συνολικός πραγματικός ετήσιος χρόνος απασχόλησης ανά εργοδότη.

– Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, στην οποία θα αναφέρουν ότι είναι εγγεγραμμένοι στην Ηλεκτρονική Βάση καταχώρισης του ΟΠΣ – ΣΕΠΕ αναφέροντας και τον μοναδικό Αριθμό Καταχώρισης ή αντίγραφο του πιστοποιητικού εγγραφής τους στο σύστημα του ΟΠΣ – ΣΕΠΕ.

-Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου