ΤΟΠΙΚΑ

Συμβουλές του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας λόγω κορονοϊού

συμβουλές-του-οδοντιατρικού-συλλόγο-162535

Μετά τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, για την οδοντιατρική περίθαλψη στην επιδημία του κορονοϊού ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας με στόχο να συμβάλλει στη μείωση της μετάδοσης, ενημερώνει τους ασθενείς για τη σωστή εξυπηρέτησή τους.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Για την καλύτερη προστασία σας, τα ραντεβού απέχουν τόσο χρόνο, όσο χρειάζεται για να απολυμανθεί και να αεριστεί σωστά κάθε χώρος του ιατρείου. Ως εκ τούτου μειώνονται στα πλέον απαραίτητα και επείγοντα, που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε.

Συνεννοηθείτε με τον οδοντίατρό σας, για κάθε πιθανή αναβολή των ραντεβού σας. Τίποτα δεν είναι πιο επείγον από τη διατήρηση της υγείας και την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Αποφύγετε αυστηρά, την επίσκεψη στο οδοντιατρείο, χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού.

Σεβαστείτε την απόφαση συναδέλφων που αναστέλλουν τη λειτουργία των ιατρείων τους, για προληπτικούς λόγους.

Επικοινωνήστε με τον οδοντίατρό σας τηλεφωνικά και χωρίς καθυστέρηση, για κάθε ενόχληση στη στοματική κοιλότητα, ώστε να αξιολογήσει τα συμπτώματα και να σας συμβουλέψει για αγωγή, πριν αυτά εκδηλωθούν με πιο έντονο τρόπο.

Τηρούμε τους κανόνες στοματικής υγείας,σύμφωνα με τις συστάσεις του οδοντιάτρου μας και δεν παραμελούμε την στοματική υγεία και τη στοματική υγιεινή, καθώς συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου