ΤΟΠΙΚΑ

Γεώργιος Σέγκλιας:«Εφυγε» ένας από τους παλαιότερους εμπόρους

γεώργιος-σέγκλιαςεφυγε-ένας-από-το-162077

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γεωργίου Σέγκλια, ενός από τους παλαιότερους εμπόρους στον Βόλο, σε ηλικία 85 χρόνων.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους εμβληματικότερους επαγγελματίες στην εμπορική αγορά. Ήταν ιδιοκτήτης του γνωστού καταστήματος γυναικείων ρούχων «ΕΛΕΓΚΑΝΤ», που δέσποζε δεκαετίες ολόκληρες στην εμπορική αγορά, στην οδό Ερμού με Αντωνοπούλου.

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση είχε μεταφερθεί, στην οδό Ερμού με Σωκράτους, όπου λειτουργεί ακόμη.

Ο γνωστός έμπορος ήταν γέννημα- θρέμμα Κατηχωρίου. Ηταν ιδιαίτερα προσιτός, σεβόταν τον καταναλωτή, ενώ έχαιρε της εκτίμησης όλων των συναδέλφων του.

Ευτύχησε να δει τα παιδιά του πολύ καλά αποκατεστημένα. «Χτυπήθηκε» από τη μοίρα, όταν πριν από λίγα χρόνια έχασε τον γιό του. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του είχε δίπλα του την αγαπημένη του κόρη, Ασημίνα, τον γαμπρό του Γιάννη, τη νύφη του Αντιγόνη και τα τρία εγγόνιά του, Θοδωρή, Γεώργιο και Αριστέα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη και ώρα 13:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής (Κάτω Κατηχωρίου). Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ και το taxydromos.gr εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου