ΤΟΠΙΚΑ

Αλλάζει το καιρικό σκηνικό

αλλάζει-το-καιρικό-σκηνικό-16203

Βροχές σήμερα και καταιγίδες αύριο στο Βόλο

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με εκδήλωση ήπιων βροχοπτώσεων σήμερα, οι οποίες αύριο θα εξελιχθούν σε καταιγίδες αναμένονται στη Μαγνησία σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων. Οσον αφορά τη θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα σήμερα Πέμπτη, λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Βόλο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά και πιθανότητα εκδήλωσης βροχοπτώσεων με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Επιδείνωση των φαινομένων αναμένεται αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους με εκδήλωση καταιγίδας στο Βόλο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις η καταιγίδα θα εκδηλωθεί τα ξημερώματα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 -17 βαθμούς Κελσίου στη Μαγνησία και ειδικότερα στο Βόλο θα κυμανθεί από 12 -17 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου