ΤΟΠΙΚΑ

Εντονο ενδιαφέρον για το Πήλιο από τη βρετανική Olympic Holidays για το 2022

εντονο-ενδιαφέρον-για-το-πήλιο-από-τη-β-161830

Διευρύνεται διαρκώς το διεθνές ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για το Πήλιο, με κορυφαίο τουριστικό πράκτορα της Βρετανίας και συγκεκριμένα την Olympic Holidays, να εντάσσει το βουνό των κενταύρων στο πρόγραμμα των διακοπών του για το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του money-tourism.gr, ο προορισμός θα εξυπηρετείται με πτήση από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο, προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Οι τιμές των πακέτων ξεκινούν από 315 λίρες ανά άτομο, για επτά διανυκτερεύσεις, σε οικογενειακά στούντιο, που προσφέρουν τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, στον Πλατανιά, τον προσεχή Μάιο.

Μιλώντας για τη νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του Olympic Holidays ο επικεφαλής προϊόντος και αγορών του tour operator, Ricky Wason, ανέφερε ότι: «Η χερσόνησος του Πηλίου παραμένει μια από τις πιο διατηρημένες περιοχές της Ελλάδας, σχετικά ανέγγιχτη από τον τουρισμό, αλλά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων στα παράκτια χωριά και στην ενδοχώρα. Προσφέρουμε μια μικρή επιλογή καταλυμάτων που ταιριάζουν απόλυτα με τις προτιμήσεις των πιστών πελατών μας, συμπεριλαμβανομένων ξεχωριστών, οικογενειακών καταλυμάτων, με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, καταλυμάτων τεσσάρων αστέρων στην παραλία και πέντε αστέρων με θέα στον Παγασητικό Κόλπο».

Ευοίωνη εξέλιξη

Ερωτηθείς σχετικά από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο αερολιμενάρχης Νέας Αγχιάλου Κώστας Ευσταθίου υπογράμμισε ότι η εξέλιξη είναι θετική για το αεροδρόμιο και την περιοχή γενικότερα, διότι η παρουσία τουριστικών πρακτόρων και η ναύλωση θέσεων, ενδέχεται να αυξήσει την πληρότητα, και να προστεθεί και άλλο δρομολόγιο μελλοντικά.

Προφανώς οι Βρετανοί επισκέπτες θα εξυπηρετηθούν από την Easy Jet, την αεροπορική εταιρεία που θα συνδέσει και φέτος τον Βόλο με το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ, πραγματοποιώντας δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Οι πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία ξεκινούν, σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, στις 30 Μαρτίου, ενισχύοντας το τουριστικό ρεύμα στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, χαρακτηρίζεται θετική η συνεργασία του Βρετανού τουριστικού πράκτορα με την περιοχή, με την κινητικότητα που παρατηρείται από τη βρετανική αγορά, να αποτελεί ένα ακόμη ευοίωνο μήνυμα για το φετινό καλοκαίρι.

Διεθνής δράση

Υπενθυμίζεται ότι, η Olympic Holidays ειδικεύεται στις διακοπές στην Ελλάδα και την Κύπρο για περισσότερο από μισό αιώνα. Επίσης, προσφέρει ακόμη περισσότερους προορισμούς και ποικιλία επιλογών σε ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών της στα Κανάρια νησιά, τις Βαλεαρίδες νήσους, τη Μάλτα και τη Μαδέρα, τα οποία έχουν προστεθεί προσεκτικά στο χαρτοφυλάκιό της καθώς και στη Γκόα και την Γκάμπια.

Ο tour operator έχει άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και, επίσης, διαθέτει άδεια οργανωτή αεροπορικών ταξιδίων, ενώ είναι και μέλος της Ενωσης Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA). Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, αναγνωρίζεται ως «ειδικός στις διακοπές στα νησιά», καθώς, όχι μόνο γνωρίζει τους προορισμούς, αλλά και τα ξενοδοχεία μέσω της οικοδόμησης ισχυρών επαγγελματικών σχέσεων με ξενοδόχους που καλωσορίζουν τους πελάτες του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου