ΤΟΠΙΚΑ

Μπέος για Σκοτινιώτη: «Ας τον αφήσουμε να αναπαυθεί πολιτικά εν ειρήνη»

μπέος-για-σκοτινιώτη-ας-τον-αφήσουμε-161128

Απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Βόλου, Π. Σκοτινιώτη έδωσε με προσωπική του δήλωση ο Αχιλλέας Μπέος.

Η δήλωση του:

«Επειδή η πόλη μας βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο όπου τα έργα και οι παρεμβάσεις της Δημοτικής μας Αρχής θέτουν τα θεμέλια για το αναπτυξιακό της άλμα στο μέλλον θα απευθύνω παραίνεση προς όλους να αποσύρουν από το δημόσιο διάλογο αναφορές και παραπομπές σε πρόσωπα και καταστάσεις που μόνο θλιβερές και απογοητευτικές αναμνήσεις, γεμάτες μιζέρια και κακομοιριά, προκαλούν, όπως ο Σκοτινιώτης και η μαύρη περίοδος της δημαρχίας του.

Άλλωστε όσο κακός και ανίκανος κι αν ήταν ο τέως Δήμαρχος οφείλουμε να σεβαστούμε την ιδιαίτερη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα, κατάσταση αξιολύπητη όπως μαρτυρούν οι παραληρηματικές και υβριστικές ανακοινώσεις και δηλώσεις του.

Την ομολογεί και ο ίδιος σε μια έκρηξη αυτοκριτικής αναφέροντας: “Αισθάνομαι ότι η δεκάχρονη, αδιατάρακτη —για λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε— άσκηση της εξουσίας τού έχει δημιουργήσει μία αίσθηση ισχύος και αλαζονείας. Όπως όμως λέει το ρητό, “η αλαζονεία είναι το τέλος της δύναμης”».

Έτσι ακριβώς έζησε , έτσι ακριβώς τελείωσε… ας του αναγνωρίσουμε αυτό τουλάχιστον και ας τον αφήσουμε να αναπαυθεί πολιτικά εν ειρήνη… Το μέλλον είναι μπροστά μας, αυτός και τα τσιράκια του είναι παρελθόν…»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου