ΤΟΠΙΚΑ

Απειλούνται με λουκέτο μονάδες ψυχικής υγείας

απειλούνται-με-λουκέτο-μονάδες-ψυχικ-160960
Σε δύσκολη θέση έχουν περιέλθει μονάδες ψυχικής υγείας, οι οποίες απειλούνται με λουκέτο, εξαιτίας της απουσίας χρηματοδότησης από το υπουργείο Υγείας.
Το Κέντρο Ημέρας «Κ.Η.Π.Ο.Σ» και το οικοτροφείο «μαζί» της ΑμΚΕ «ΔΙΟΔΟΣ» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας διοργανώνουν εκδήλωση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγείας, σήμερα Τρίτη στις 11 το πρωί, στο μικρό Θεατράκι Μεταμορφώσεως με Δημητριάδος «Πλατεία Τζόρτζιο ντε Κίρικο» (έξω από το Δημοτικό Ωδείο).
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού για τις δράσεις των δομών. Μουσικό σχήμα από τη θεατρική ομάδα του «Κ.Η.Π.Ο.Σ» και παράλληλα στο καφέ «Τρανζίστορ»- Ερμού 6 θα υπάρχει έκθεση με έργα των μελών.
«Μέσα στην αβεβαιότητα και τις συνεχείς αλλαγές στα πολιτικά και οικονομικά δεδομένα της χώρας μας, εκφράζουμε τις ανησυχίες και τους φόβους μας, αλλά και τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά τόσο εμείς ως εργαζόμενοι, όσο και τα ίδια τα μέλη μας που πάσχουν από χρόνιες ψυχικές παθήσεις», επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου