ΤΟΠΙΚΑ

«Οι εργαζόμενοι δεν είναι υποχείρια του δημάρχου»

οι-εργαζόμενοι-δεν-είναι-υποχείρια-τ-16052

Ανακοίνωση εναντίον του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, με φόντο όσα έγιναν στην πρόσφατη δημοπρασία του ακινήτου του Νοσοκομείου, στην Κ. Καρτάλη με Ιάσονος.

Ο κ. Μπέος που πήγε στη διαδικασία για το ακίνητο που διεκδικεί επί έξι χρόνια ο Δήμος, προκειμένου να δημιουργήσει δωρεάν χώρο στάθμευσης, αλλά μέσω της δημοπρασίας δόθηκε σε ιδιώτη, είχε προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να εκδοθεί άδεια κατεδάφισης.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Μαγιάκος και ο γενικός γραμματέας, Αλέξανδρος Μεταφτσής, αναφέρονται τα εξής: «Ο φωτεινός παντογνώστης ξαναχτύπησε. Με αφορμή την δημοπρασία για εκμίσθωση ιδιοκτησίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και την κατακύρωσή της σε πλειοδότη, ως άλλος κλειδοκράτορας, ο Δήμαρχος Βόλου, αποφάσισε και δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν θα επιτρέψει στις υπηρεσίες Δόμησης του Δήμου Βόλου να προβούν στην αδειοδότηση για οποιαδήποτε ενέργεια.

Κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει, μετά και το φιάσκο στο Παλιούρι Διμηνίου, ότι υπάρχουν σαφείς νόμοι που διέπουν τη λειτουργία των υπηρεσιών Δόμησης στους Μητροπολιτικούς Δήμους και οι εργαζόμενοι δεν είναι υποχείρια του.

Δυστυχώς συνυπεύθυνη είναι και η πολιτεία που ανέχεται τέτοιες αήθεις συμπεριφορές δίνοντας του θάρρος για να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα κάθε φορά. Αλλά και οι κυβερνητικοί βουλευτές, το αμίλητο νερό ήπιαν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου