ΤΟΠΙΚΑ

Αντισηπτικά, γάντια και μάσκες ζητούν οι πυροσβέστες της Μαγνησίας

αντισηπτικά-γάντια-και-μάσκες-ζητούν-160305

Την δωρεά αντισηπτικών, γαντιών και προστατευτικών μασκών για την προστασία των πυροσβεστών από τον κορονοϊό ζητεί η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας με επιστολή της προς την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, τον Δήμο Βόλου και τους τοπικούς φορείς.

Αναλυτικά, στην επιστολή της Διοίκησης της Ενωσης αναφέρονται τα εξής: «Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου κορονοϊού Covid-19 έχει δημιουργήσει για όλους μας νέα δεδομένα εξαιτίας των μέτρων που έχει χρειαστεί να ληφθούν και όσων ενδέχεται να χρειαστεί να ληφθούν με βάση τις εξελίξεις.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και συνεργασία. Είναι η στιγμή να ανταποκριθούμε στο ρόλο που μας αναλογεί ατομικά και συλλογικά. Για το λόγω αυτό το Πυροσβεστικό Σώμα κινητοποιεί το σύνολο των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του.

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας, κάνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για δωρεά αντισηπτικών, ειδικών γαντιών και προστατευτικών μασκών προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία του συνόλου του πυροσβεστικού προσωπικού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, οι οποίοι συνεχίζουν αδιάλειπτα το δύσκολο έργο τους.

Σε αυτή τη συγκυρία οφείλουμε να αποτελέσουμε δυναμικό κομμάτι της απάντησης στην πρόκληση απέναντι στην πανδημία. Και είμαστε βέβαιοι ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι άμεση και καθοριστική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου