ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις για τη «Βιολογική κτηνοτροφία»

συνεχίζονται-οι-δηλώσεις-για-τη-βιολ-160297

Συνεχίζεται ακόμη η υποβολή δηλώσεων για το 1ο και το 2ο έτος εφαρμογής των νέων εντάξεων στη δράση 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις», στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Σε αυτό το πλαίσιο η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους του Προγράμματος «Βιολογικής Κτηνοτροφίας» ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων ξεκίνησε και για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι αγρότες πρέπει να επισπεύσουν τις ενέργειές τους για την εμπρόθεσμη υποβολή τους.

Ειδικότερα η δήλωση εφαρμογής υποβάλλεται από τους δικαιούχους (ή από τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς συμβούλους τους) ηλεκτρονικά στο «Πληροφοριακό Σύστημα» που υποστηρίζει την εφαρμογή της δράσης λαμβάνοντας ηλεκτρονικό πρωτόκολλο.

Σε περιπτώσεις που ο δικαιούχος δεν επιθυμεί να υποβάλλει ο ίδιος ηλεκτρονικά τη δήλωση εφαρμογής μπορεί να απευθύνεται στην Υπηρεσία για να παραλάβει το έντυπο της δήλωσης εφαρμογής. Το έντυπο αυτό θα είναι προσυμπληρωμένο με τα στοιχεία της ισχύουσας σύμβασης και του ΣΠΔ. Ο δικαιούχος θα συμπληρώνει τα λοιπά απαιτούμενα πεδία και θα υποβάλλει το έντυπο πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΔΑΟΚ Μαγνησίας, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, λαμβάνοντας υπηρεσιακό αριθμό πρωτοκόλλου (για το εμπρόθεσμο της υποβολής της).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου