ΤΟΠΙΚΑ

Στόχος επιθέσεων κλειστά καταστήματα εστίασης στον Βόλο

στόχος-επιθέσεων-κλειστά-καταστήματ-159821

Αγνωστος πέταξε πέτρες σε δύο καφετέριες στην Τάκη Οικονομάκη σπάζοντας τις τζαμαρίες

Στόχος επιθέσεων έγιναν από άγνωστο, που κυκλοφορούσε με ποδήλατο και… οπλοφορούσε με πέτρες, δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη.

Από το περασμένο Σάββατο το σύνολο των καταστημάτων εστίασης στη Μαγνησία ανέστειλε τη λειτουργία του στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή συνωστισμού και τη μείωση της πιθανότητας διασποράς του κορονοϊού με αποτέλεσμα οι πιάτσες της εστίασης να είναι στα σκοτάδια.

Σύμφωνα με υλικό που καταγράφτηκε από κάμερα ασφαλείας και δόθηκε στην Αστυνομία, άγνωστος που επέβαινε σε ποδήλατο άρχισε να πετά απρόκλητα πέτρες, προκαλώντας φθορές στις τζαμαρίες δύο καταστημάτων εστίασης και δύο πιλοτές στην Τάκη Οικονομάκη.

Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Μαγνησίας Στέφανος Στεφάνου ο οποίος μάλιστα έγινε αποδέκτης της αγωνίας επιχειρηματιών οι περιουσίες των οποίων είναι εκτεθειμένες ιδίως τις βραδινές ώρες από τη στιγμή που οι πιάτσες της εστίασης σταμάτησαν να λειτουργούν.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας ζήτησε πιο εντατική αστυνόμευση τις νυχτερινές ώρες στην περιοχή. «Εχουμε τις περιουσίες μας μέσα στα μαγαζιά μας», ανέφερε ο κ. Στεφάνου.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε η χθεσινή επίθεση να συνδέεται και με περιστατικό επίθεσης την περασμένη Παρασκευή εναντίον καταστηματάρχη εστίασης στον Βόλο, ο οποίος δεν έκλεισε την επιχείρησή του τα μεσάνυκτα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου